Vacature voor Docent NT2

11 april 2022

Zoek je een werkomgeving met echt maatschappelijke meerwaarde? Werk je graag samen met collega’s om het beste uit je cursisten te halen? Wil jij een gevarieerde baan waarbij je met diverse doelgroepen werkt?

Taalkracht zoekt een docent NT2. In deze functie geef je lessen Nederlands als tweede taal (NT2), verzorg je trainingen aan taalvrijwilligers, doe je contractactiviteiten en voer je team gebonden taken uit. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Klik voor alle info op de link.

Lanceringsfeestje gemist? Bekijk het hier!

4 april 2022

Afgelopen maandag 28 maart lanceerden wij onze nieuwe naam én website. Feestje gemist? Geniet met ons mee, en bekijk de samenvatting hier.

Taalkracht is live!

29 maart 2022

Taalkracht! Dat is de nieuwe naam van onze taal-, reken- en computercursussen. De onthulling van deze nieuwe naam vierden we gisteren tijdens een feestelijke lancering in Theater De Schalm in Veldhoven. Directie, collega’s en andere betrokkenen waren daarbij aanwezig. In een gloednieuw jasje en met een flinke dosis frisse energie gaan we vanaf vandaag verder …

Taalkracht: nieuwe naam voor taal-, reken- en computercursussen van het Ster College

3 februari 2022

Groot nieuws! De taal-, reken- en computercursussen van het Ster College, gaan verder onder een nieuwe naam. Dit gaan we vieren met een feestelijke lancering op maandag 28 maart.