De Taalkracht van oud-cursiste Yang

19 april 2022

Taalkracht is trots op oud-cursiste Yang Qiu! In het Groot Eindhoven verscheen onlangs een mooi artikel over haar. De Chinese Yang volgde een taalcursus bij Taalkracht en rondde deze af. Nog altijd neemt ze op donderdagavond deel aan onze spreekles. Inmiddels is Yang begonnen aan de opleiding Bedrijfsadministrateur op het Summa College. Dat Yang zich helemaal thuis voelt in Nederland blijkt wel uit haar lievelingseten: boerenkool met worst. Een prachtig voorbeeld van Yang haar taalkracht!

Lees het artikel hier.

Vacature voor Docent NT2

11 april 2022

Zoek je een werkomgeving met echt maatschappelijke meerwaarde? Werk je graag samen met collega’s om het beste uit je cursisten te halen? Wil jij een gevarieerde baan waarbij je met diverse doelgroepen werkt? Taalkracht zoekt een docent NT2. In deze functie geef je lessen Nederlands als tweede taal (NT2), verzorg je trainingen aan taalvrijwilligers, doe …

Lanceringsfeestje gemist? Bekijk het hier!

4 april 2022

Afgelopen maandag 28 maart lanceerden wij onze nieuwe naam én website. Feestje gemist? Geniet met ons mee, en bekijk de samenvatting hier.

Taalkracht is live!

29 maart 2022

Taalkracht! Dat is de nieuwe naam van onze taal-, reken- en computercursussen. De onthulling van deze nieuwe naam vierden we gisteren tijdens een feestelijke lancering in Theater De Schalm in Veldhoven. Directie, collega’s en andere betrokkenen waren daarbij aanwezig. In een gloednieuw jasje en met een flinke dosis frisse energie gaan we vanaf vandaag verder …