Nieuwe vrijwilligers in Taalhuis Best

21 april 2022

Sinds gisteren heeft Taalhuis Best nieuwe vrijwilligers. Ze doorliepen onze vrijwilligerstraining met veel succes. De certificaten voor deze toppers werden uitgereikt door Albert Kivits, de directeur van de bibliotheek in Eindhoven. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen Ellen Reinders als coördinator van het Taalhuis en Inge van de Molengraft namens Taalkracht.

Een prachtig voorbeeld van onze gezamenlijke Taalkracht!

De Taalkracht van oud-cursiste Yang

19 april 2022

Taalkracht is trots op oud-cursiste Yang Qiu! In het Groot Eindhoven verscheen onlangs een mooi artikel over haar. De Chinese Yang volgde een taalcursus bij Taalkracht en rondde deze af. Nog altijd neemt ze op donderdagavond deel aan onze spreekles. Inmiddels is Yang begonnen aan de opleiding Bedrijfsadministrateur op het Summa College. Dat Yang zich …

Vacature voor Docent NT2

11 april 2022

Zoek je een werkomgeving met echt maatschappelijke meerwaarde? Werk je graag samen met collega’s om het beste uit je cursisten te halen? Wil jij een gevarieerde baan waarbij je met diverse doelgroepen werkt? Taalkracht zoekt een docent NT2. In deze functie geef je lessen Nederlands als tweede taal (NT2), verzorg je trainingen aan taalvrijwilligers, doe …

Lanceringsfeestje gemist? Bekijk het hier!

4 april 2022

Afgelopen maandag 28 maart lanceerden wij onze nieuwe naam én website. Feestje gemist? Geniet met ons mee, en bekijk de samenvatting hier.