Vacature accountmanager Participatie

16 mei 2022
Taalkracht zoekt een accountmanager Participatie. De accountmanager wordt ingezet in twee teams. In Team Taalkracht in het kader van ‘de aanpak laaggeletterdheid’. En in Team Summa & Bedrijf. Beide teams zijn onderdeel van het Summa College.
Dus, zoek je werk in een omgeving met echt maatschappelijke meerwaarde? En wil je een gevarieerde baan waarin je met verschillende doelgroepen werkt? Solliciteer dan hier.

Nederlands leren voor Oekraïeners

12 mei 2022

Wil jij als begeleider, coördinator of taalvrijwilliger Oekraïense vluchtelingen helpen om Nederlands te leren? Bekijk dan eens de tips die oefenen.nl op een rijtje heeft gezet. Zo kun je mensen uit Oekraïne, maar natuurlijk ook uit andere landen, zo snel mogelijk helpen met het leren van de Nederlandse taal. Klik hier om naar de tips …

Nieuwe vrijwilligers in Taalhuis Best

21 april 2022

Sinds gisteren heeft Taalhuis Best nieuwe vrijwilligers. Ze doorliepen onze vrijwilligerstraining met veel succes. De certificaten voor deze toppers werden uitgereikt door Albert Kivits, de directeur van de bibliotheek in Eindhoven. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen Ellen Reinders als coördinator van het Taalhuis en Inge van de Molengraft namens Taalkracht. Een prachtig voorbeeld …

De Taalkracht van oud-cursiste Yang

19 april 2022

Taalkracht is trots op oud-cursiste Yang Qiu! In het Groot Eindhoven verscheen onlangs een mooi artikel over haar. De Chinese Yang volgde een taalcursus bij Taalkracht en rondde deze af. Nog altijd neemt ze op donderdagavond deel aan onze spreekles. Inmiddels is Yang begonnen aan de opleiding Bedrijfsadministrateur op het Summa College. Dat Yang zich …