De Taalkracht van Yildiz Ünlü. Wat is die van jou?

9 juni 2022

Yildiz Ünlü is één van onze cursisten die Nederlandse les volgt.
‘’Ik heb bij Taalkracht de Nederlandse taal leren spreken, lezen en luisteren. En ik vertrouw mezelf om de taal te spreken. Vooruit kunnen in Nederland, me thuis voelen en een baan vinden. Dat is mijn Taalkracht.’’ Yildiz’ hele verhaal horen? Bekijk dan het filmpje.

Wat wordt jouw Taalkracht?
Meld je hier aan om samen met ons aan jouw Taalkracht te werken.

Dutch Technology Festival op zaterdag 11 juni

25 mei 2022

Kom je ook naar het Dutch Technology Festival? Het festival start met een pre-event op zaterdag 11 juni op de Brainport Industries Campus (BIC). Verschillende opleidingen van onze school, het Summa College, laten technologische en innovatieve ontwikkelingen zien. Wat dacht je van bijvoorbeeld virtual reality, robots, programmeren, 3D-printing en auto’s op waterstof?! Zo proberen de …

Vacature accountmanager Participatie

16 mei 2022

Taalkracht zoekt een accountmanager Participatie. De accountmanager wordt ingezet in twee teams. In Team Taalkracht in het kader van ‘de aanpak laaggeletterdheid’. En in Team Summa & Bedrijf. Beide teams zijn onderdeel van het Summa College. Dus, zoek je werk in een omgeving met echt maatschappelijke meerwaarde? En wil je een gevarieerde baan waarin je …

Nederlands leren voor Oekraïeners

12 mei 2022

Wil jij als begeleider, coördinator of taalvrijwilliger Oekraïense vluchtelingen helpen om Nederlands te leren? Bekijk dan eens de tips die oefenen.nl op een rijtje heeft gezet. Zo kun je mensen uit Oekraïne, maar natuurlijk ook uit andere landen, zo snel mogelijk helpen met het leren van de Nederlandse taal. Klik hier om naar de tips …