De oudste student van Taalkracht is 89 !

16 maart 2023

Steef is nooit uitgeleerd. Hij blijft bij de tijd en wilde ook graag een laptop, mobiele telefoon en een DIGID kunnen gebruiken. Naast taallessen verzorgt Taalkracht ook  cursussen digitale vaardigheden en rekenen. Steef schreef zich in voor een zogenaamde cursus DIVA.

Lees het artikel in het Eindhovens Dagblad hier.

 

𝗢𝗲𝗸𝗿𝗮𝗶̈𝗲𝗻𝘀𝗲 𝘃𝗹𝘂𝗰𝗵𝘁𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴𝗲𝗻 𝗲́𝗲́𝗻 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗱𝗶𝗽𝗹𝗼𝗺𝗮𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴

9 februari 2023

Wist jij dat sinds het voorjaar van 2022 vluchtelingen uit Oekraïne per persoon één gratis diplomawaardering kunnen aanvragen bij Internationale Diplomawaardering (IDW), via idw.nl? Interessant dus voor hen, maar ook voor alle gesprekspartners die met hen in contact zijn, zoals ook (leer)bedrijven en onderwijsinstellingen. Voor Oekraïense vluchtelingen staat er in hun eigen taal een toelichting …

Taalkracht krijgt gemiddeld een 8,6!

6 februari 2023

Taalkracht krijgt in 2022 een gemiddeld rapportcijfer van een 8,6 van cursisten! Daar zijn we supertrots op! Net als voorgaande jaren zijn cursisten positief over de docent, de lesmaterialen, de lestijden, de locatie en/of de bereikbaarheid. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling. Ook in 2023 blijven we hard werken om cursisten zo goed mogelijk …

Theater in de taalles

30 januari 2023

Onze docenten volgden pas de workshop ‘Theater in de les’ van Caroline Bakker, beter bekend als De Zinmaker. Dat was leuk en inspirerend. In de workshop kwamen makkelijk toepasbare werkvormen aan bod om theater in de taalles te gebruiken. Natuurlijk werden de werkvormen ook getest door onze docenten. Zo oefende één klas de voltooide tijd …