Digitale vaardigheden (DiVa)

7 juli 2023

 

DIGITALE BASISVAARDIGHEDEN | Het lijkt zo eenvoudig. Mailen, googelen, met je DigiD ergens inloggen, internetbankieren. Maar dat is het niet voor iedereen.
Gewoon “even” dubbelklikken is geen vaardigheid die iedereen bezit. Sommigen moeten dit leren. Taalkracht biedt naast cursussen Nederlands ook cursussen rekenen én digitale vaardigheden. In het filmpje zie je het doorzettingsvermogen van een van onze cursisten en het geduld van een van onze fantastische docenten.

BIJNA ZOMER!

12 juni 2023

ZOMERSCHOOL 🌞 | Na het succes van de afgelopen edities organiseert Taalkracht ook dit jaar weer een zomerschool. In de zomervakantie zijn er weer diverse workshops waar je je voor kunt inschrijven. De workshops zijn ingedeeld op niveau en je kunt een keuze maken voor 1 of meerdere workshops. Sommige workshops zijn op een Summalocatie …

Lenteschool groot succes!

8 mei 2023

Wat heeft iedereen genoten tijdens de workshops van onze lenteschool. Zowel cursisten als docenten zijn razendenthousiast. Er werd gepraat, gelachen, koffie gedronken, geleerd, geschreven, geluisterd, gewandeld, gespeurd, gerust, haring gehapt en nog veel meer. We kijken nu al uit naar onze zomerschool! Houd onze social media en website in de gaten om meer te weten …

De oudste student van Taalkracht is 89 !

16 maart 2023

Steef is nooit uitgeleerd. Hij blijft bij de tijd en wilde ook graag een laptop, mobiele telefoon en een DIGID kunnen gebruiken. Naast taallessen verzorgt Taalkracht ook  cursussen digitale vaardigheden en rekenen. Steef schreef zich in voor een zogenaamde cursus DIVA. Lees het artikel in het Eindhovens Dagblad hier.