We zijn weer begonnen!

31 augustus 2023

Eigenlijk zijn we helemaal niet gestopt. In de zomervakantie waren er namelijk talloze leuke en interessante workshops tijdens de zomerschool. We zijn naar de bibliotheek geweest, we zijn wezen wandelen op Strijp-S en in het Genneper park, we hebben geleerd hoe je een CV maakt en een goede sollicitatiebrief schrijft en we hebben onze digitale vaardigheden verbeterd. Natuurlijk hebben we ook heel veel Nederlands  gepraat.

In de lessen die afgelopen dinsdag van start gingen, gaan we daar natuurlijk weer meer door. Onze docenten hebben er zin in en onze cursisten ook! Vol enthousiaste verhalen zijn de cursisten teruggekomen uit alle windhoeken. Verhalen over vakanties in Engeland, Turkije en Spanje. Herinneringen aan trips naar het moederland maar ook aan leuke ontmoetingen in ons eigen kikkerlandje. Fijn om daar over te kletsen en onze docenten hebben daar allerlei leuke werkvormen voor.

Als jij ook (beter) Nederlands wilt leren dan ben je bij ons op de juiste plek. Je bent van harte welkom!

Digitale vaardigheden (DiVa)

7 juli 2023

  DIGITALE BASISVAARDIGHEDEN | Het lijkt zo eenvoudig. Mailen, googelen, met je DigiD ergens inloggen, internetbankieren. Maar dat is het niet voor iedereen. Gewoon “even” dubbelklikken is geen vaardigheid die iedereen bezit. Sommigen moeten dit leren. Taalkracht biedt naast cursussen Nederlands ook cursussen rekenen én digitale vaardigheden. In het filmpje zie je het doorzettingsvermogen van …

BIJNA ZOMER!

12 juni 2023

ZOMERSCHOOL 🌞 | Na het succes van de afgelopen edities organiseert Taalkracht ook dit jaar weer een zomerschool. In de zomervakantie zijn er weer diverse workshops waar je je voor kunt inschrijven. De workshops zijn ingedeeld op niveau en je kunt een keuze maken voor 1 of meerdere workshops. Sommige workshops zijn op een Summalocatie …

Lenteschool groot succes!

8 mei 2023

Wat heeft iedereen genoten tijdens de workshops van onze lenteschool. Zowel cursisten als docenten zijn razendenthousiast. Er werd gepraat, gelachen, koffie gedronken, geleerd, geschreven, geluisterd, gewandeld, gespeurd, gerust, haring gehapt en nog veel meer. We kijken nu al uit naar onze zomerschool! Houd onze social media en website in de gaten om meer te weten …