Zinderende zomerschool

20 juni 2024

De zomerschool komt er weer aan!!

Er zijn ook dit jaar veel leuke, interessante, gezellige en leerzame workshops voor onze cursisten.

Een greep; wandelen, samen koken, naar de markt, schrijven, grammatica en heel veel spreken.

Als je cursist bent bij Taalkracht ontvang je binnenkort een mail met daarin de aanmeldlink.

Je docent kan je alvast het een en ander vertellen over het programma.

Houd de eerste weken van de zomervakantie dus wat ruimte in je agenda vrij voor onze zinderende zomerschool!

Meer informatie vind je hier.

 

Digitale vaardigheden (DiVa)

7 juli 2023

  DIGITALE BASISVAARDIGHEDEN | Het lijkt zo eenvoudig. Mailen, googelen, met je DigiD ergens inloggen, internetbankieren. Maar dat is het niet voor iedereen. Gewoon “even” dubbelklikken is geen vaardigheid die iedereen bezit. Sommigen moeten dit leren. Taalkracht biedt naast cursussen Nederlands ook cursussen rekenen én digitale vaardigheden. In het filmpje zie je het doorzettingsvermogen van …

BIJNA ZOMER!

12 juni 2023

ZOMERSCHOOL 🌞 | Na het succes van de afgelopen edities organiseert Taalkracht ook dit jaar weer een zomerschool. In de zomervakantie zijn er weer diverse workshops waar je je voor kunt inschrijven. De workshops zijn ingedeeld op niveau en je kunt een keuze maken voor 1 of meerdere workshops. Sommige workshops zijn op een Summalocatie …

Lenteschool groot succes!

8 mei 2023

Wat heeft iedereen genoten tijdens de workshops van onze lenteschool. Zowel cursisten als docenten zijn razendenthousiast. Er werd gepraat, gelachen, koffie gedronken, geleerd, geschreven, geluisterd, gewandeld, gespeurd, gerust, haring gehapt en nog veel meer. We kijken nu al uit naar onze zomerschool! Houd onze social media en website in de gaten om meer te weten …